fredag 27. november 2009

Long time no see

Naa har det blitt litt for lenge siden forrige innlegg, og jeg har alt for mye aa fortelle til at jeg har tid til aa skrive alt.
Vi forlot Australia for litt over en uke siden, og tilbrakte noen dager i Singapore foer vi satte kursen mot Thailand. Singapore er rent, varmt, fuktig, rikt og billig, noe som egentlig passer meg ganske bra. Vi bodde paa et lite gjestehus som var kjempekoslig, og KJEMPEBILLIG (det er egentlig regelen i Asia), sammen med Taran og Iris fra klassen. Det gikk for det meste i shopping, spising og sightseeing (Chinatown, Little India og Arab Street).
Turen til Bangkok var behagelig, floey med Air Asia fra Singapore. Tok nattog fra Bangkok til Chiang Mai, og tilbrakte 3 dager med aa gaa rundt i jungelen med 10 kg paa ryggen. Sov i bungalower om natta, dusjet i elva, gikk paa do stort sett i et hull i bakken, men vi hadde a great time. Moette fire gutter fra Australia som vi ble venner med, og det er trist aa maatte forlate dem i dag... Men saann er livet. Man kan ikke faa med seg alt (eller alle, i dette tilfellet).
I morgen drar Mari og jeg videre til Khao Sok National Park, og skal igjen sove i bungalows i jungelen, ri paa elefanter og litt annet forskjellig.
Det foreloepige inntrykket av Thailand er at det er ekstremt billig; betaler du mer enn 20 norske kroner for en middag, er det et dyrt sted!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar